Počela prijava za finansiranje startap ideja u oblasti održivog razvoja

Od strane Ozon
0 komentar

PRIJAVE za finansiranje startap ideja u oblasti održivog razvoja mogu se podneti do 15. novembra, saopštila je kompanija BSF najavljujući da će za najbolju ideju obezbediti bespovratna sredstva za realizaciju od najmanje 5.000 evra.

U pitanju je najveći regionalni konkurs u oblasti održivog razvoja koji obuhvata inovatore iz Srbije, BiH, Hrvatske i Slovenije, a domaći inovatori mogu da ponude rešenja za smanjenje zagađenja vazduha u regionu.

U okviru najvećeg regionalnog konkursa iz oblasti održivog razvoja, BASF Start-up Science, domaći inovatori predstavljaju svoja rešenja za problem zagađenja vazduha u regionu.

Iz organizacionog tima hemijske kompanije BASF napominju da je, zbog velikog interesovanja, rok za prijave produžen do 15. novembra u ponoć.

Osnovni uslov za učešće je da prijavljena ideja, direktno ili indirektno, doprinosi smanjenju zagađenja vazduha u regionu.

Javna prezentacija ideja zakazana je za decembar i tad će stručni žiri doneti finalnu odluku o nagradi.

Pravo učešća na konkursu BASF Start-up Science imaju startap ideje pojedinaca ili timova od 18 do 35 godina, a projekat može biti u početnoj ili poodmakloj fazi razvoja.

Dodatne informacije o konkursu, uslovima i načinu za prijavljivanje dostupne su na veb sajtu www.start-up-science.com.

Možda Vam se svidi i