Olimpijka trenira u mitrovačkom bazenu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Srpska olimpijka, plivačica Anja Crevar (19) poslednjih dana redovno trenira na Gradskom bazenu „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici.

Anja je inače iz Pančeva i član je lokalnog Plivačkog kluba „Dinamo“.

„Došla sam u Mitrovicu da treniram, jer je posle vanrednog stanja ovo prvi bazen koji je počeo sa radom. Od ponedeljka se otvaraju i drugi bazeni, tako da neću nastaviti da dolazim, ali mi je velika čast i zadovoljstvo što sam plivala ovde i uživala u tretmanu koji sam imala u „Pinkiju“. Boravak ovde sam iskoristila osim da treniram i da se upoznam i družim sa mladim plivačima i trenerima iz grada, vidim da se trude, da ozbiljno rade i samo mogu da im dam moju podršku da nastave u istom ritmu, Takođe obišla sam Sremsku Mitrovicu i u Pančevo nosim divne utiske“, kaže za Ozon mlada olimpijka.

Ona ističe da je vrlo zadovoljna uslovima koje mitrovački bazen nudi korisnicima i da je on definitivno jedan od boljih u Srbiji.

„Mislim da je ovo jedan od retkih bazena koji ima dobro definisane termine, zatim ima dobro grejanje, što znači da je voda u samom bazenu topla što je opet meni najbitnije. Pored toga toplo je i u samom objektu, odnosno temperatura vazduha je zadovoljavajuća. Iskrena da budem ništa ja tu ne bih menjala“, kaže Anja.

Mlada olimpijka dodaje da joj je karantin teško pao iz razloga što nije mogla da trenira u bazenu.

„Ovo leto ću provesti mahom samo trenirajući, ne znam kada i da li će se do kraja godine održati neko veliko i značajno takmičenje, sigurno će biti lokalnih mitinga i trudiću se da na njima učestvujem. Forma svakako mora da se održi bilo nadmetanja ili ne. Za vreme vanrednog stanja bilo je teško raditi samo na suvom, jer trening u vodi zaista dosta znači i tek sada vidim koliko mi je to falilo, naravno biće potrebno neko vreme da se uhodam, jer izgubi se osećaj, ali sigurna sam da ću moći da postignem željenu formu“, završava Anja.

Možda Vam se svidi i