NOVO RADNO VREME prodavnica već od danas?

Od strane Ozon
0 komentar

Policijski čas je skraćen, pa tako od danas napolju moćemo biti do 18 sati. Shodno tome i KS preporučuje duže radno vreme prodavnica.

Privredna komora Srbije (PKS) će danas dati preporuku Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave i Vladi Srbije da se radno vreme prodavnica produži već od danas do 17 časova, izjavio je Žarko Malinović, sekretar Udruženja za trgovinu PKS.

On  je za TV Prvu rekao da je cilj produženja radnog vremena maloprodajnih objekata, smanjene gužvi ispred radnji ali i redukovanje pritiska na trgovce.

„Mi ćemo dati preporuku Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave i Vladi da lokalnim samoupravama daju jasnu instrukciju da se radno vreme produži do 17.00 časova, kako bismo smanjili pritisak na trgovce, a samim tim smanjili i gužve koje smo mogli da vidimo ispred radnji“, poručio je Malinović.

On je dodao da lanac snabdevanja funkcioniše dobro i da namirnica ima u dovoljnoj količini, kao i da se brzo dopune kada nestanu sa polica.

Malinović je istakao da je ponašanje potrošača bilo isto kao i za prošlogodišnje praznike i dodao da su namirnice kao što su brašno i

Možda Vam se svidi i