Na teritoriji Grada Sremska Mitrovica aktivnih lica na COVID19 405

Od strane Ozon
0 komentar

Epidemiološka situacija na teritoriji Grada Sremske Mitrovice je slična a sa situacijom na teritoriji okruga Srema i teritorijom Gradova AP Vojvodine. Dnevno se registruje kako novoinficiranih, tako i novoizlečenih lica, razlika izmedju izlečenih i novoobolelih govori u orilog u aktivnih lica na teritoriji našeg okruga. Taj broj aktivnih lica na teritoritojiju Sremske Mitrovice jeste 405 lica, rekla je dr Nada Zec.

Prema poslednjem izveštaju Štaba za vanredne situacije zaključno sa 23. Novembrom u Inđiji i Rumi se registruje najveći broj novoinficiranih koronavirusom na dnevnom nivou.

Aktivnih lica u Sremskoj Mitrovici na COVID19 je 405 lica, u Staroj Pazova 111 registrovanih novoobolelih, u Rumi 297, u Indjiji 257, u Irigu 35, u Šidu 85 lica i u Pećincima 93 lica.

Kako je rečeno na današnjem Štabu, broj obolelih na virus kovid 19, u Sremskom okrugu ukupno je 1283 aktivnih slučajeva infekcije. S obzirom na rezultate, epidemiološka situacija je kontrolisana, kažu iz Zavoda za javno zdravlje Sremska Mitrovica.

Prema poslednjem izveštaju Štaba za vanredne situacije, Opština Inđija i Ruma beleže najveći broj novoobolelih na dnevnom nivou, kažu iz Zavoda za javno zdravlje Sremska Mitrovica.
Stopa incidence je najveća u opštini Pećinci.

Broj lica koji su upućeni na samoizolaciju u Sremskoj Mitrovici je 423 lica.

Možda Vam se svidi i