Kolica za PETO dete poklon anonimnog donatora

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Jovica i Marija Kojić iz Sremske Mitrovice ponosni su roditelji pet mališana.

Oboje zaposleni, sa svojom decom žive u zajednici sa Jovicinom majkom i očuhom. Kažu, prostora im fali, ali za sada svi zajedno mogu da funkcionišu. Ne žale su puno, deca ih čine srećnim, zbog njih i za njih bore. Bore se da im obezbede sve uslove za srećno detinjstvo.

Ipak, u ovom trenutku bila im je potrebna mala pomoć, te se Marija obratila redakciji Ozona sa nadom da im možemo izaći u susret.

Problem? Nedostatak dečijih kolica za njihovo najmlađe, staro tek nekoliko meseci dete. Polovna ili nova, Kojićima nije važno, samo da su funkcionalna, tako nam rekoše.

Namera redakcija Ozona, bila je da se sa istom molbom obratiti onima koji prate njiihov rad, firmama, pojedincima, međutim prva osoba kojoj smo ovaj problem saopštili odmah je rešila da ga reši. Donator, koji nije želeo da mu ime bude javno objavljeno, kao ni da Kojići znaju ko je on, obezbedio je sredstva za nova kolica.

Ista su Kojićima dostavljena juče, a oni zahvalnost nisu krili. Donatoru žele sreću i poručuju da su verovali da ima dobrih ljudi i da su pokucali na dobra vrata.

Možda Vam se svidi i