Baba je zatekla unuku golu u automobilu sa Živanom (24)

Od strane Ozon
0 komentar

Živan S. (24) iz Krčedina, uhapšen je zbog sumnje da je obljubio devojčicu od 13 godina. Mladića je prijavila baka od devojčice, a on se branio da je mislio da je devojčica mnogo starija.

Živan. se tereti da je imao seksualni odnos s maloletnicom iz jednog sela. Slučaj je otkrila policija u četvrtak, kada je osumnjičeni pozvan na razgovor u policijsku stanicu.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je u četvrtak popodne došao kolima do kuće u kojoj živi maloletnica.

– Ona je izašla iz kuće i sela s njim u automobil. To je primetio jedan od njenih poznanika i prijavio njenoj babi. Njih dvoje su potom krenuli za njima i našli su ih u automobilu kod stare ciglane. Prema jednoj priči, kada je ugledala babu, devojčica i osumnjičeni su pobegli kolima. Prema drugoj priči, baba je devojčicu izvukla iz automobila i odvela kući, gde je ona, navodno revoltirana što ju je baba pratila, počela da preti samoubistvom – objašnjava izvor.

Prema navodima izvora, policija je došla u kuću u kojoj devojčica živi i navodno u razgovoru s njom saznala šta se desilo.

– Osumnjičeni je priveden u policijsku stanicu, gde je rekao da ne zna koliko ona ima godina – rekao je izvor.

Baba nije želela da kaže šta se tačno desilo, ali kako se moglo čuti od komšija, ona se stara o devojčici koliko može, pošto su joj roditelji u zatvoru.

– Devojčicini roditelji su u zatvoru, a ima ih još troje braće i sestara. Ona je najstarija, ima mlađu sestru i i još dvoje koji su, koliko znam, u hraniteljskoj porodici. Otac joj je u zatvoru oko pet godina, a od pre pet do šest meseci i majka zbog narkotika. Brigu o devojčicama, koliko to može, vodi baka, ali verujem da joj je teško – kaže jedan od komšija.

– Verujem da je to dete videlo svašta i da raste s poremećenim sistemom vrednosti. Često sam je viđala u društvu starijih muškaraca, koji zloupotrebljavaju njenu porodičnu situaciju i godine – kaže meštanka.

Izvor: srbijadanas.com

Možda Vam se svidi i