Učenička kompanija mitrovačkih medicinara treća na regionalnom takmičenju „Dostignuća mladih“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Medicinska škola „Draginja Nikšić“ iz Sremske Mitrovice već godinama unazad učestvuje na takmičenju „Dostignuća mladih“, a ove godine školu je predstavljala učenička kompanija „Dolce Rosa“.

Kompanija se bavi proizvodnjom preparata za negu lica i tela, a svi proizvodi su bazirani na derivatima ruže.

„Veoma je bitno da svi naši potrošači znaju da proizvodi ne sadrže štetne supstance koje se mogu naći u većini današnjih kozmetičkih preparata. Upravo zato naša inspiracija bila je ljubav prema ruži i svim onim što nam ruža može pružiti. Želimo da našim potrošačima pružimo vrhunski kvalitet po pristupačnoj ceni, a da oni ni jednog trenutka ne posumnjaju u isti“, poručuju iz Kompanije.

Takmičenje učenickih kompanija, za mitrovačke medicinare je, kako samo ističu, bilo veoma izazovno i naporno, ali i jedno sjajno iskustvo.

Ove godine na regionalnom takmičenju je učestovavalo 38 kompanija iz regiona, a „Dolce Rosa“ je osvojila 3. mesto i plasirala se na državno takmičenje.

Republičko takmičenje biće održano u Novom Sadu u TC Promenada u maju mesecu.

Pored same Medicinske škole „Draginja Nikšić“ najveću podršku kompaniji „Dolce Rosa“ pružila je Gradska uprava za obrazovanje, sport i kulturu i Kancelarija za mlade.

Možda Vam se svidi i