Sremska Mitrovica – Povodom prvomajskih praznika, policijski službenici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici pojačaće mere obezbeđenja svih mesta na kojima će se okupljati veći broj građana, posebno tradicionalnih izletišta na Fruškoj gori.

Pripadnici saobraćajne policije regulisaće saobraćaj na najopterećenijim raskrsnicama i putnim pravcima prema izletištima na području Fruške gore – na Banstolu i Iriškom vencu, izletištima Lipovača, Letenka, Zmajevac, jezero Borkovac, Obedska bara, Zasavica.

U narednom periodu, saobraćajna policija preduzimaće pojačane kontrole saobraćaja u cilju otkrivanja najtežih saobraćajnih prekršaja kao uzroka najtežih saobraćajnih nezgoda: vožnje pod uticajem alkohola, vožnje neprilagođenom brzinom, nekorišćenje sigurnosnog pojasa, nekorišćenje kacige, upotrebe mobilnog telefona u toku vožnje itd.

Vozači motornih vozila dužni su da posebnu pažnju obrate na pešake i bickliste, da budu strpljivi zbog očekivanih gužvi na putevima, da ne pretiču nepropisno i ne čine druge opasne radnje u saobraćaju.

Posebno apelujemo na sve vozače da ne konzumiraju alkohol i da ne upravljaju vozilima pod uticajem alkohola!

Možda Vam se svidi i