Sremska Mitrovica – Gradska uprava Sremske Mitrovice oglasila je prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta u radno-komercijalnoj zoni Sever 1, putem usmenog javnog nadmetanja. Zemljište se nalazi uz auto-put E-70. 

Kako se navodi u tenderu, parcela se nalazi u petoj zoni, a na njoj je dozvoljena gradnja objekata privredno-proizvodne, poslovno-uslužne i poslovno-komercijalne delatnosti. Reč je zemljištu koje je opremljeno sledećom komunalnom infrastrukturom: objektima primarne magistralne mreže i objektima sekundarne mreže (vodovod, fekalna kanalizacija, put, odvođenje atmosferskih voda omogućeno preko postojećih kanala, gasovodna mreža, trafsotanica).
Početna cena iznosi 710 dinara za m2, dok visina depozita iznosi 20% od od početne tržišne cene za parcelu. 

Više informacija o ovom tenderu možete videti OVDE.

Oglašena je i prodaja neizgrađenog građevinskog zemljišta u radnoj zoni Rastik Divoš. Zemljište se prodaje radi izgradnje objekta na njemu.
Prodaja će se obaviti putem usmenog nadmetanja, a početna cena zemljišta iznosi 130 dinara za m2. Kako se navodi u oglasu zemljište nije komunalno uređeno. 

Više informacija o tenderu možete videti OVDE.

Rok za privođenje zemljišta nameni u oba slučaja je tri godine od sklapanja ugovora o otuđenju. Pravo učešća na oba tendera imaju sva pravna i fizička lica koja ispunjavaju uslove iz oglasa. Rok za podnošenje ponuda je 30. septembar 2019. godine do 15 sati. Javno nadmetanje održaće se 4. oktobra u prostorijama gradske kuće u Sremskoj Mitrovici, i to u 9 sati za zemljište u zoni Rastik Divoš, odnosno u 10 časova za zemljište u industrijskoj zoni Sever 1.

ekapija.com

Možda Vam se svidi i