Gradonačelnik Sanader posetio Osnovnu školu „Sveti Sava“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Iskra Gligorić, učenica drugog razreda Osnovne škole „Sveti Sava“ pobednica je literarnog konkursa „Ja gradonačelnica, vodim grad svojom maštom“, koji je raspisala lokalna samouprava Grada Sremska Mitrovica. Prilikom preuzimanja funkcije male gradonačelnice u Gradskoj kući Iskra je uputila poziv gradonačelniku da poseti njenu školu.

Gradonačelnik Vladimir Sanader je poziv prihvatio i zajedno sa svojom zamenicom Svetlanom Milovanović u sredu, 11. decembra posetio Iskrinu školu.

Direktor škole Dragana Sretenović pozdravila je goste i najavila muzičko-dramski program. Priredbu su pripremili učenici drugog razreda, koji su u toku prethodnog meseca zajedno sa svojim učiteljicama iz matične škole i područnih odeljenja, kao i nastavnicom engleskog jeziika realizovali projekte „Divan je kićeni Srem“ i “Dečji turistički vodič kroz moje mesto i okolinu”.

Nakon priredbe gosti su imali priliku da posete izložbu u holu škole, koja predstavlja produkte navedenih projekata. Zatim ih je Iskra pozvala u svoju učionicu, koja je uređena u toku projekta „Moja učionica maštaonica“.
Gosti su uživali u pripremljenom programu i boravku u prijatnom bajkovitom ambijentu Iskrine učionice.

You may also like