FOTO Manifestacija „Otvoreni dan“ u mitrovačkoj kasarni

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Kasarna “Boško Palkovlević Pinki“ u Sremskoj Mitrovici danas je osmi put otvorila svoja vrta za sve posetioce.

Manifestacija pod nazivom “Otvoreni dan” u mitrovačkoj kasarni organizovana je u cilju boljeg međusobnog razumevanja, približavanja i upoznavanja javnosti sa organizacijom života i rada u jedinicama 1. brigade Kopnene Vojske.

U toku manifestacije prikazan je deo operativnih sposobnosti jedinica koji podrazumeva prikaz sredstava ratne tehnike kao i prikaz veština i sposobnosti pripadnika jedinica iz Garnizona Sremska Mitrovica. Svim posetiocima omogućeno je razgledanje i rukovanje pojedinim sredstvima i naoružanjem, kao i vožnja borbenim vozilima.

Grad Sremska Mitrovica kao i ranijih godina pružio je punu podršku pri organizovanju „Otvorenog dana“, a sa tom praksom će, prema rečima predsednika Skupštine grada Tomislava Jankovića, nastaviti i u budućnosti. nastaviti

U okviru manifestacije organizovana je kratak i progodan kulturno-umetnički program, kao i humanitarna akcija dobrovoljnog davanja

Možda Vam se svidi i