Sremska Mitrovica – Opšta bolnica u Sremskoj Mitrovici raspisala je oglas za posao za jedno rano mesto.

Oglas je raspisan za:

1. Vozač vozila B kategorije – Odeljenje za tehničke poslove, Služba tehničkih poslova, Službe za pravne, finansijske i tehničke poslove, na određeno vreme do 6 meseci, zbog povećanog obima posla, sa punim radnim vremenom.
– izvršilac 1.

Uslovi: srednje stručno obrazovanje u trajanju od tri godine, završena škola za КV vozača, položen vozački ispit B kategorije, ili srednje obrazovanje u trajanju od četiri godine, položen vozački ispit B kategorije, 6 meseci radnog isksutva.

Opis posla: vodi putne radne naloge za motorna vozila Tehničke službe, zaduženje bonova za gorivo, kao i analizu mesečne godišnje potrošnje goriva i maziva. Vodi tehničke knjižice za sva motorna vozila i brine o pravovremenom održavanju vozila. Po potrebi službe, a po nalogu načelnika obavlja sve vrste prevoza. Prima zahteve za prevoženje i po nalogu načelnika službe organizuje raspored korišćenja vozila. Organizuje i vrši nadzor nad održavanjem bolničkog kruga. Radi i druge poslove iz domena svoje stručnosti, a po nalogu načelnika Službe i pomoćnika direktora za tehničke poslove, kojima neposredno i odgovara za svoj rad.

Кonkurs je otvoren od 22. do 29. januara.

Više informacija na zvaničnom sajtu Opšte bolnice Sremska Mitrovica.

Možda Vam se svidi i