Sjajan početak sezone za AK “Srem“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Uspešan vikend je iza atletičara AK “Srem”. Na otvorenim prvenstvima Vojvodine i Beograda u dvorani osvojili su 5 zlatnih, jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju.

Zlato u trci na 1500m u Beogradu u konkurenciji seniora osvojio je Dejan Antunović istrčavši ovu distancu za 4:07,84 i iznenadivši mnoge protivnike. Na istom takmičenju ali na 3000m Mirko Mauna osvojio je srebro rezultatom 8:57,98.

U Novom Sadu u konkurenciji starijih juniora Maja Drljača i Mihajlo Petković pobedili su u disciplini skok motkom dok je Sanja Veselinović popravilia lični rekord koj sada iznosi 3,00m. U disicplini skok u vis Stević Slavko je takođe došao do zlata skokom od 1,95m, dok je Anja Lajić u skoku u dalj bila šestoplasirana sa 4,95m.

U nedelju u Beogradu je Mila Miljković rezultatom 10,64m na svom starije-pionirskom debiju pobedila u disciplini bacanje kugle (3kg), dok je Tamara Čonić bila šesta (8,15m).

Milana Simić je u skoku u dalj bila trećeplasirana sa 4,96m dok je u finalu na 60m bila šesta sa 8,49s. U kvalifikacijama je trčala nešto bolji rezultat 8,41s.

Ako je suditi po rezultatima na početku sezone možemo očekivati još lepih vesti tokom dvoranskog dela sezone iz AK “Srem“.

Možda Vam se svidi i