Sremska Mitrovica – Nakon završnih reči prošle nedelje, juče je u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici doneta nepravosnažna presuda za ubistvo Mladena Ilkića (76) iz Vrdnika kojom je Slobodan Sladojević (27) osuđen na 20 godina zatvora, a Snežana Ilkić (30) na 10 godina robije.

Sladojević je osuđen za delo teško ubistvo, dok je Ilkić osuđena za delo teško ubistvo u pomaganju.

Sudija Marica Jolić će u zakonskom roku dostaviti svim stranama pismeni otpravak predsude sa kompletnim obrazloženjem, a zatim nezadovoljne strane u roku od 15 dana od prijema presude imaju pravo žalbe Apelacionom sudu u Novom Sadu.

Podsećanja radi, ubistvo starca iz Vrdnika, inače strica osuđene Snežane desilo se u noći između 5. i 6. aprila prošle godine.

Sladojević je tada uhapšen pod sumnjom da je nasilno ušao u kuću oštećenog, vezao ga i stavio na krevet, prekrio mu glavu jastukom i jorganom, a zatim ga sa krevetom okrenuo naopačke i ugušio ga. Za to vreme, Ilkić se nalazila na kapiji dvorišta i čuvala stražu. Motiv ubistva jeste pljačka.

Možda Vam se svidi i

3 komentari

Voja 17.11.2018. - 3:59 pm

Tu sudiju treba odma smeniti ubila strica i dobila 10 godina a decka navela da ubije strica a on 20 pa to je sve veza

Vuk 17.11.2018. - 4:03 pm

Nju zovu Šana po babi u Vrdniku ona je sa mamom krala po mestu ima dete a i nezna sa kim taj stric joj je davao novac ali msla kazna 10 godina ubiti strica i jos decka navuci da ubije coveka on dobije 20 strasno ,,bila je i Dokiceva ljubavnica to svi znaju u Vrdniku cak ga je preotela od zene pa kad ga je pokrala on je oterao

Rada 17.11.2018. - 4:07 pm

Sramota za sudstvo ona je poznata po Rumi i Vrdniku jer je krala po kucama cak i crkve to se znalo ali eto niko da je uhapsi dok nije ubila strica i to je neko video pa prijavio ko zna sta je jos radila ocu teniserke Dokic je pokrala jedne godine novac od voca ali bila mu je ljubavnica pa je tako proslo a preotela ga od zene

Komentari su zatvoreni.