„Sirmium Dance“ uspešan na festivalu „Dance fusion“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Međunarodni humanitarni festival „Dance fusion“ održan je u subotu, 24. marta u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, a učešće na Festivalu uzeli su i plesači PK „Sirmium Dance“ iz Sremske Mitrovice.

„Dance fusion“ festival koji ima za cili promociju nekih novih disciplina modernog plesa, kao što su jazz, battles, workshops, star night okuplja plesne klubove iz celog regiona i jedan je od najmasovnijih festivala u regionu koji iz godine u godinu sve više raste zahvaljujući dobroj organizaciji Plesnog kluba „FREE Dance“ i njenom predsedniku Nikoleti Vidaković Dojkić. Proteklog vikenda preko 2.000 plesača i 40 klubova imali su priliku da se bore za pobedničko postolje.

Plesni klub „Sirmium Dance“ je imao svoje predstavnike u kategoriji baby jazz group koji su se stručnom žiriju i publici predstavili koreografijom „Havaji“.

Publika je zaista uživala u njihovom prelepom i uvežbanom nastupu i nagradila ih aplauzom, a da su bile najbolje pokazao je rezultat stručnog žirija dodelivši im prvo mesto. Pored medalja, diploma i pehara organizator je mitrovčanima dodelio specijalan poklon „dečiji poligon“ koji će se koristiti u sali za vežbanje i pomoći u razvoju bolje koordinacije pokreta i psihomotoričkih sposobnosti.

Plesni klub „Sirmium Dance“ će se u narednom periodu pojavljivati u Pinkovim zvezdicama uz Fani Trančevu iz Bugarske.

You may also like