IT obuka za nezaposlene u Mitrovici – Prijave polaznika u februaru 2019.

Od strane Ozon
1 komentar

Nacionalna služba za zapošljavanje objavila je novi tender za nabavku usluga izvođenja specijalističkih informatičkih obuka, kojim se predviđa obučavanje 850 polaznika, saopšteno je u subotu, 1. decembra. Prijavljivanje polaznika planirano je za februar, a obuke će se sprovoditi od marta do septembra 2019. godine.

Polaznici će na kursevima moći da nauče osnove programskih jezika Java, Front-End, Web i PHP programiranje, a imaće priliku i da se uključe u dve nove vrste obuka, u odnosu na prethodni krug: obuke za sistem administratora i obuke za softversko testiranje sa osnovama programiranja.

Obuke će se sprovoditi u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku, Zrenjaninu, ali i u četiri nova grada u odnosu na prethodni konkurs – Vranju, Sremskoj Mitrovici, Somboru i Kruševcu.

Glavni kriterijum za odabir ponuđača je broj praksi koje nude za polaznike i kvalitet nastavnog kadra, saopštila je NZS.

Trenutno je u toku prethodni ciklus obuka koji pohađa oko 700 polaznika.

ekapija.com

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Računari i oprema 05.12.2018. - 3:54 pm

Ovakve obuke su odlična prilika da ljudi steknu znanja o informacionim tehnologijama koja će im pomoći da lakše pronađu posao.

Komentari su zatvoreni.