VAŽNO! Radovi na pružnom prelazu Sremska Mitrovica – Laćarak

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U četvrtak 23. marta od 07:00 časova počinju radovi na pružnom prelazu između Sremske Mitrovice i Laćarka i tom prilikom će biti obustavljen saobraćaj na državnom putu deonica Laćarak – Sremska Mitrovica, u periodu od četvrtka 23. do ponedeljka 27. marta.

Svim vozačima savetuje se da koriste alternativne pravce, a oni koji dolaze sa graničnog prelaza Sremska Rača i iz Bosuta u Kuzminu će se upućivati na autoput, dok će teretna vozila i autobusi iz pravca Čalme i Divoša biti upućeni preko Rohalj baza i Ležimira do Sremske Mitrovice.

Svi vozači koji putuju iz Sremska Mitrovice za Laćarak koristiće pravac Planinska, Hajduk Stanka i Trive Vitasovića gde će prethodno moći da koriste dva alternativna pravca, jedan preko pružnog prelaza u ulici Petra Preradovića, a drugi preko Marka Aurelije, Dimitrija Davidovića i Fruškogorske ulice.

Tim povodom bići postavljeno nekoliko tabli sa obaveštenjima, kao i organizovani punktovi na kojima će se nalaziti kako saobraćajna policija, tako i lica koja su dodatno angažovana kako bi pružala potrebne informacije vozačima.

U periodu vršenja radova javni gradski i prigradski prevoz neće biti obustavljen, ali će zbog korišćenja alternativnih pravaca autobusi saobraćati po izmenjenom redu vožnje tj. kasnije će dolaziti do svojih odredišta.

Možda Vam se svidi i