ŠOSO „Radivoj Popović“ doniran kompjuter

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Danas je Sremsku Mitrovicu posetio Branislav Ranđelović, guverner Distrikta 2483 Rotari internacionala za Srbiju i Crnu Goru. Njega je zajedno sa predstavnicima Rotari kluba Sremska Mitrovica ugostio prvi čovek Mitrovice Vladimir Sanader.

Prijemu je takođe prisustvovao i direktor ŠOSO „Radivoj Popović“ Negovan Nikolić koji je ispred škole primio donaciju mitrovačkih Rotarijanaca u vidu kompjutera.

„Organizacija Rotari je takva da sama sebe finansira, da od nikoga ništa ne traži, a da drugima daje, daje onima kojima je to najpotrebnije. Rotari klub Sremska Mitrovica između ostalog deci bez roditeljskog staranja obezbeđuje novogodišnje paketiće, đaka generacije nagrađuje sa besplatnim letovanjem, tu smo za one kojima je potrebna zdravstvena, materijalna ili bilo koja druga vrsta pomoći. Na svaku humanitarnu akciju se rado odazivamo i još puno toga dobrog radimo“, rekao je Đorđe Faor, predsednik Rotari kluba Sremska Mitrovica.

On je dodao da ove godine taj klub namerava da od naplatne rampe na ulasku u Sremsku Mitrovicu sve do Kuper Standarda posadi drvored, zatim da uredi jedan od murala u gradu kao i jednu od javnih česmi.

 

Možda Vam se svidi i