Počinje finale Sportskih igara mladih

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Grupa od oko 30 Mitrovčana danas putuje u Beograd kako bi uzela učešće u finalu Sportskih igara mladih. Druga brojnija grupa u Beograd će otputovati u sredu, 19. jula , a sve ukupno Sremsku Mitrovicu će na ovom takmičenju predstavljati oko 150 učesnika.

Kako je ranije objasnio Nemanja Crnić, generalni sekretar Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica Mitrovčani će se takmičiti u 9 od 10 disciplina, a naš grad predstavnike neće imati samo u rukometu. Mitrovčani će se sa najboljima u Srbiji takmičiti u uličnoj košarci, tenisu, stonom tenisu, malom fudbalu, igri između dve vatre, odbojci, odbojci na pesku, šahu, atletici.

„Na borilišta izlazimo sutra i nadam se da ćemo postići dobre rezultate i da će se bar neko od naše dece plasirati na regionalno takmičenje“, rekao je Crnić.

Finale Sportskih igra mladih održava se u Beogradu od 17. do 21. avgusta. Pobednici na ovom takmičenju obezbediće plasman na regionalno takmičenje Sportskih igara mladih koje će se održati u Splitu od 15. avgusta. Na tom takmičenju nadmetaće se najbolji sportisti iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Možda Vam se svidi i