Sremska Mitrovica – Svi oni građani koji su pretrpeli određenu materijalnu štetu prilikom izvođenja radova na nekom od projekata koje realizuje Grad Sremska Mitrovica svoj problem treba u što kraćem vremenskom roku da prijave komunalnoj inspekciji.

S obzirom na činjenicu da je Sremska Mitrovica više od godinu i po dana veliko gradilište i da su se od prošlog februara na nekoliko mesta realizovali veliki projekti jedan broj građana tvrdi da je pretrpeo materijalnu štetu nastalu u toku izvođenja pojedinih radova.

Radilo se na više strana, od Laćarka gde je rekonstruisan i saniran put duž celog sela, preko Mačvanske Mitrovice gde je u toku izgradnja novog objekta škole, pa do samog grada gde su radovi na izgradnji bazena i podvožnjaka ušli u završnicu.

Put kroz Laćarak je završen još prošle godine i sve probleme koje su meštani ovog mesta imali su rešeni, izgradnja škole za sada protiče bez problema, bazen se privodi kraju i tu nije bilo žalbi, ali kada je reč o radovima na podvožnjaku oni su u najvećoj meri poremetili život građana tog dela Mitrovice i tu postoji jedan broj građana koji veruje da je pretrepeo određenu materijalnu štetu zbog radova.

Prema rečima sremskomitrovačkog gradonačelnika Vladimira Sanadera još uvek niko nije podneo ni jednu prijavu, ali svi građani koji misle da su ih radovi oštetili treba da štetu prijave komunalnoj inspekciji koja će izaći na lice mesta kako bi utvrila istu, a zatim ukoliko utvrde da je ona zaista pouzrokovana radovima šteta će im biti nadoknađena.

Možda Vam se svidi i