Održane 55. Ulične trke

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Danas su u okviru manifestacije Novembarski dani, kao i svake godine održane tradicionalne 55. Ulične trke grada Sremska Mitrovica.

Ukupno je istrčano 18 trka u kojima su učestvovala deca predškolskog uzrasta, učenici osnovnih i srednjih škola sa teritorije Grada Sremska Mitrovica, kao i pripadnici vojske, policije i zaposleni u Kazneno popravnom zavodu, a poslednja trka u okviru programa bila je trka rekreativaca.

Ulične trke je ispred lokalne samouprave zvanično otvorio zamenik načelnika Gradske uprave za kulturu, sport i omladinu Zoran Miščević.

„Tradicionalne Ulične trke u našem gradu značajne su ne samo za samu Sremsku Mitrovicu, već za sve ljubitelje atletike. Ovo je jedno propagirnje zdravog načina razmišljanja i života i moram da kažem da je danas sjajna prilika da vidimo najkvalitetnije mitrovačke trkače. Atletika je bazični sport i zato je dobro što su se u današnje trke uključile u velikom broju škole, deca, ali i roditelji i drago mi je što kiša nije omela ovu manifestaciju“, rekao je Miščević i poželeo puno uspeha svim učesnicima.

Imena pobednika svih trka biće objavljena u toku sutrašnjeg dana.

Možda Vam se svidi i