Nova naplata parkinga: Vremenski ograničeno parkiranje u okviru tržnog centra Zlatni Jelen

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – Od danas rukovodstvo TC Zlatni Jelen, uvodi novu uslugu vremensko ograničenog besplatnog parkiranja na jedan sat, koja će važiti za tržni centar Zlatni Jelen, parking koji se nalazi u okviru TC.

Kako bi zadovoljili potrebe većeg broja posetilaca, TC Zlatni Jelen omogućio je upotrebu besplatnog parking mesta za potrošače za prvi sat parkiranja, a da se nakon isteka tog vremena parkiranje naplaćuje po započetom satu u iznosu od 40,00 rsd.

Na ovaj način se rešava problem parkiranja na parkingu tržnog centra. Najbolje moguće rešenje je besplatno vremensko uvođenje parkiranja na sat vremena, jer je tržni centar oivičen parking zonama i veliki je pritisak zbog vozača sa strane koji na parkingu Zlatnog Jelena, namenjenoj za potrošače, parkiraju svoja vozila, kažu na naplatnom mestu TC Zlatni Jelen.

Sistem novog uvođenja besplatnog jednočasovnog parkiranja je jednostavan. Na ulasku u TC Zlatni Jelen potrošači dobijaju parking karticu, koju treba posle kupovine da prilože na izlazu. Ukoliko je parking korišćen više od jednog sata potrošač će morati doplatiti kartu u kafeu Zlatni Jelen.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Vesna 23.10.2017. - 6:23 pm

MISLIM DA TREBATE I KOD GROBLJA DA UVEDETE NAPLATU PARKINGA ,MALO STE GRADA UZURPIRLI.

Komentari su zatvoreni.