Sremska Mitrovica – Radovi u unutrašnjosti novog objekta Osnovne škole „Dobrosav Radosavljević Narod“ u Mačvanskoj Mitrovici će otpočeti u narednih nekoliko dana, potvrdio je za Ozon media direktor škole Slađan Papić.

Kako je objasnio Papić putem javne nabavke koja je nedavno završena izabran je izvođač radova i to beogradska firma „Finish deal“.

„Do sada su u školi urađene električna i vodovodna instalacija, kao i kanalizacija, a ono što je ostalo da se završi jesu podovi, plafoni, keramički radovi, da se postave vrata na učionicama, grejanje, odnosno da se unutrašnjost škole kompletno završi“, rekao je Papić i podsetio da je nameštaj za učionice već obezbeđen zahvaljujući sredstvima Ministarstva prosvete.

Prema njegovim rečima trenutno je u toku i izrada projekta uređenja, odnosno opremanja zbornice, kancelarija, biblioteke i nastavničkih kabineta sa kojim će škola konkurisati na nekoliko javnih poziva.

Rok za završetak radova u unutrašnjosti škole je 4 meseca.

„Realno je da se tek od 1. septembra naredne školske godine uselimo u novi objekat, radovi se jesu odužili, ali navažnije je da škola bude urađena kvalitetno“, rekao je Papić.

Za pomenute radove obezbeđena su sredstva u visini od 31,8 miliona dinara i to od strane Ministarstva privrede i lokalne samouprave Grada Sremska Mitrovica.

Možda Vam se svidi i