Mitrovački prosvetari dobili novog predstavnika

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Nakon odlaska u penziju profesorke književnosti Dobrile Gmizić, prvog dana novembra meseca održana je Vanredna izborna skupština Sindikata prosvetnih radnika Sremske Mitrovice i Šida.

Ogromnom većinom glasova novi predsednik postao je profesor fizičkog vaspitanja Joca Kopčić, dosadašnji predsednik sindikata Osnovne organizacije „Jovan Jovanović Zmaj“, član predsedništva Unije prosvetnih radnika Vojvodine, član Glavnog odbora prosvetnih radnike Vojvodine i odskora član Glavnog odbora Unije prosvetnih radnika Srbije.

Kopčić se na Skupštini zahvalio na ukazanom poverenju i istakao da će nastaviti sa radom onako kako je to činila njegova prethodnica, da je svestan odgovornosti, težine i ozbiljnosti funkcije koju je peruzeo kao i to da ima neke nove ideje o funkcionisanju Sindikata prosvetnih radnika Sremske Mitrovice.

Sindikat prosvetnih radnika Sremske Mitrovice najbrojniji je na teritoriji našeg grada, a svojim radom je skrenuo pažnju velikog broja škola koje su izrazile želju da mu se u narednom periodu priključe.

Možda Vam se svidi i