JP „Srem – gas“: Grejna sezona protiče bez problema

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Uprkos ekstremno niskim temperaturama koje su zadesile celu Srbiju, pa i Sremsku Mitrovicu poslednjih nekoliko dana, korisnici usluga Javnog preduzeća “Srem –gas” nisu imali problema sa grejanjem.

„Sistem funkcioniše odlično, do sada nismo imali većih problema, “Srem-gas” je uspeo da obezbedi redovno snabdevanje za sve potrošače na distributivnom sistemu. Nije bilo havarija, ali su naše ekipe stalno u pripravnosti. Svakodnevno smo na terenu i pratimo situaciju, posebno na mestima koja eventualno mogu da budu kritična u ovakvim uslovima”, rekao je Dragan Vulin, direktor Javnog preduzeća za distribuciju prirodnog gasa Sremska Mitrovica „Srem- gas”.

On je dodao da “Srem – gas” ima kvalitetnu opremu koja može da izdrži niske spoljašnje temperature i zahvaljujući kojoj su izbegnuti veći kvarovi na sistemu.

Vulin je kratko dodao da i pored enormne potrošnje, korisnici gasa ne treba da brinu, jer će ovog energenta biti u dovoljnim količinama.

U decembru mesecu prošle godine 5538 potrošača gasa je potrošilo 1 milion i 731 kubik gasa, u istom periodu ove godine potrošeno je ;ak 2 miliona i 476 kubika.

You may also like