Izložba učenika ŠOSO i Dnevnog boravka „Radivoj Popović“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U holu Gradske kuće u Sremskoj Mitrovici danas je organizovana izložba radova učenika Škole za osnovne i srednje obrazovanje „Radivoj Popović i korisnika Dnevnog boravka škole.

„Grad Sremska Mitrovica izdvaja značajna sredstva za samu školu, ali i za dnevni boravak „Radivoj Popović“ i imamo jako dobru saradnju sa njima. Današnja izložba je još jedan pokazatelj te saradnje, jer ovom aktivnošću zajedno obeležavamo Dan osoba sa invaliditetom“, rekao je načelnik Gradske uprave za zdravstvenu i socijalnu zaštitu Vojislav Mirnić prilikom obilaska izložbe.

On je podsetio da je lokalna samouprava preuzela na sebe obavezu plaćanja vaspitača, odnosno stručnih radnika u Dnevnom boravku, ali i drugih materijalnih troškova koji su su vezani za njegov rad.

Golić Aleksandra, koordinatroka Dnevnog boravka kratko je rekla da je cilj današnje izložbe promocija i upoznavanje sugrađana sa korsnicima Boravka i njihovim radovima nastalim u okviru aktivnosti koje se u toj ustanovi realizuju.

Možda Vam se svidi i