Imenovani novi – stari direktori

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na dnevnom redu XVI sednice Skupštine Grada Sremska Mitrovica koja je održana u petak, 4. avgusta našla su se razrešenja i imenovanja.

Radoslav Jevremović razrešen je dužnosti direktora Javnog komunalnog preduzeća „Komunalije“, a istorvremeno je na tu poziciju ponovo imenovan i to na period od 4 godine.

Na mesto v.d. direktora Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ ponovo je nakon razrešenja sa iste te funkcije imenovan master ekonomista iz Čalme, Borislav Babić. On će funkciju v.d. direktora tog komunalnog preduzeća obavljati narednih godinu dana.

Mirjana Vašut nastaviće i u narednih godinu dana da vodi Javno preduzeće za poslove urbanizma „Urbanizam“, a Nebojša Popović, diplomirani tehnolog JKP Regionalna deponija „Srem – Mačva“.

Promena nije bilo ni kada je reč Javno komunalno preduzeće „Toplifikacija“, na čijem čelu će ostati Slavko Sladojević još godinu dana.

Miroslav Keser, diplomirani ekonomsita razrešen je funkcije vršioca dužnosti direktora Preduzeća za održavanje ulica i puteva „Sirmijumput“ doo. Dužnosti v.d. direktora Društva sa ograničenom odgovornošću za održavanje stambenog i poslovnog prostora „Gradsko stanovanje“ rezrešen je Miloš Kovač.

Petar Samardžić je takođe razrešen dužnosti v.d. direktora i to Agencije za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica“.

Nove direktore „Sirmiujumputa“, „Gradskog stanovanja“ i „Agencije za ruralni razvoj grada Sremska Mitrovica“ u narednom periodu imenovaće nadzorni odbori tih preduzeća.

Možda Vam se svidi i