Sremska Mitrovica – Od ideje o izgradnji „Trg investitora“ lokalna samouprava je za sada odustala, za Ozon media potvrdio je gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader.

Kako je ranije najavljivano, zamišljeno je da se „Trg investitora“ nalazi na samom ulasku u grad, kod takozvane Rumske malte i da na njemu budu istaknuta obeležja svih kompanija, kako stranih investitora, tako i domaćih koji su uložili svoja sredstva u naš Grad i zaposlili Mitrovčane.

“Pored simbolične zahvalnosti kompanijama koji već posluju u našem gradu “Trgom investitora” bi pokazali i onim potencijalni investitorima da je Mitrovica grad sa pozitivnom klimom za ulaganje”, rekao je početkom godine Snader.

Upravo tada je prvi čovek Mitrovice objasnio da bi se konkretno radilo o maloj površini na kojoj bi bili postavljeni jarboli sa zastavama svih kompanija koje posluju u Sremskoj Mitrovici.

Za izgradnju “Trga investitora” iz budžeta Grada Sremska Mitrovica bila su predviđena novčana sredstva u visini od 2 miliona dinara koja će sada biti raspoređena na druge investicije i pozicije.

Možda Vam se svidi i