„Budućnost“ poražena u Popincima

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Fudbaleri „Budućnosti“ iz Salaša Noćajskog u subotu, 15. aprila igrali su u gostima prvenstvenu utakmicu 21. kola Sremske lige protiv ekipe „Napretka“ iz Popinaca. Utakmica je završena rezultatom 2:1 za domaćina.

Salaščani su u Popince otišli bez sedam standardnih igrača, ali rasterećeni, jer su prethodna tri kola ostvarili dobre rezultate.

Ekipa domaćih je od samog početka utakmice napadala, jer im je ta utakmica bila bitna obzirom da je „Napredak“ u zoni ispadanja. Njihovi konstantni napadi dali su prve rezultate na samom kraju prvog poluvremena, odnosno u 45 minuti, a odmah zatim i na startu drugog poluvremena, u 50. minuti.

Nakon dva primljena gola ekipa „Budućnosti“ oslabljena i podmlađena sa četiri kadeta pokušava da se smanji razliku i to uspeva u 85. minuti preko Gorana Simeunovića.

Do kraja utakmice gosti su imali još nekoliko napada, ali bezuspešnih, tako da je kranji rezultat iznosio 2:1.

FK „Budućnost“: Čupić, Petrović, Mihajlović, Jesretić, Vladisavljević, Dobo, Milovanović, Đorđić, Mijailović, Janković, Simeunović. Igrao još: I. Čupić. Trener: Aleksandar Sokolović.

Naredne subote „Budućnost“ će ponovo zaigrati u najjačem sastavu protiv ekipe „Graničar“ iz Adaševaca. Utakmica će se igrati u Salašu Noćajskom u 17 časova.

Možda Vam se svidi i