Za sada bez pritužbi građana na grejanje

Sremska Mitrovica – Zbog niskih temperatura i loših vremenskih uslova grejna sezona u Sremskoj Mitrovici ove godine počela je nekoliko dana ranije nego što je prvobitno planirano i za sada se, prema informacijama iz JKP „Toplifikacija“ odvija bez problema.

Kako je objasnio direktor „Toplifikacija“ Slavko Sladojević od početka grejne sezone nije bilo ni jedne pritužbe građana na grejanje.
„Pojedinačni kvarovi u domaćinstvima koji su prijavljeni su otklanjani u hodu i za sada sve teče po planu“, rekao je Sladojević.

Podsećamo po gradskoj odluci temperature u stambenim jedinicama optimalno treba da se kreću oko 20 stepeni sa dozvoljenim odstupanjima od 2 stepena gore i dole. Građani koji nisu zadovoljni mogu da upute pisanu žalbu JKP “Toplifikacija” nakon čega radnici izlaze na teren ili da se obrate komunalnoj inspekciji.

Grejna sezona u Sremskoj Mitrovici ove godine zvanično je počela 4. oktobra, što je 11 dana ranije pre zvaničnog početka grejne sezone u Srbiji. Kraj grejne sezone zakazan je za 15. april.

You May Also Like