Sremska Mitrovica – U Sremskoj Mitrovici započela je akcija držanja besplatnih kurseva engleskog jezika, finansirana od strane Evropskog centra za obrazovanje El Roi. Akciju na teritoriji Vojvodine sprovodi Udruženje građana „Zajednica“.

UG „Zajednica“ već dugi niz godina uspešno pruža kvalitetne usluge svih vrsta neformalnog obrazovanja (kursevi, radionice, seminari, obuke…) svima onima koji žele da steknu nova znanja ili usavrše već postojeća.
Cilj ove akcije ja da građanima Sremske Mitrovice, posebno socijalno ugroženim licima i njihovoj deci, nezaposlenim licima i licima sa veoma niskim primanjima, pruži mogućnost učenja i usavršavanja njihovog znanja engleskog jezika i sticanje međunarodno priznatog sertifikata koji bi im dalje pomogao u pronalaženju posla i sl. Do sada je u sličnim akcijama učestvovalo preko 100.000 lica i zahvaljujući njima je posao našlo preko 7.000 osoba.

Kursevi engleskog jezika su za sve polaznike besplatni i po planu traju 8 meseci. Polaznici ovih kurseva na kraju kursa polažu ispit i dobijaju međunarodno priznat sertifikat koji obezbeđuje Evropski centar za obrazovanje. Sertifikat El Roi i njegovo izdavanje polaznici takođe ne plaćaju. Obaveza polaznika je da koriste Talking Book koji se kupuju od Evropskog centra za obrazovanje po ceni od 1.500 dinara.

Sve informacije o besplatnim časovima engleskog u Sremskoj Mitrovici zainteresovani mogu pronaći na Facebook stranici:
https://www.facebook.com/ucitebesplatno.sm/
Sve ostale informacije su dostupne na:
http://www.engleski-besplatno.com/sr/.

Možda Vam se svidi i