Veliko interesovanje Noćajaca za priključivanje na vodovod

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Veliki broj zahteva meštana Noćaja za priključivanje na gradski vodovodni sistem koji je na adresu JKP „Vodovod“ pristigao poslednjIh dana na kratko je zaustavio radove na izgradnji vodovodne mreže u ovom mačvanskom selu.

Prema rečima Milan Mijailović sekretar saveta Mesne zajednice Noćaj broj zainteresovanih Noćajaca za priključivanje na gradski vodovod je poslednjih dana znatno uvećan, pa je „Vodovod“ u skladu sa tim doneo odluku da na kraći vremenski period zaustavi radove na daljoj izgradnji vodovodne mreže, kako bi ispunio sve do sada podnete zahteve meštana da dobiju svoje priključke.

vodovod

Kako objašnjava Mijailović vodovodna mreža je urađena u četiri ulice u selu i to u ulici Luke Sretenovića, Stojana Pandurevića, Aleksandra Mijailovića i Mladena Parmakovića, a ostalo je da se uradi u još isto toliko ulica.

„Meštane Noćaja brinulo je da li će biti dovoljno jak pritisak vode, ali s obzirom da smo prošlog petka zgradu Mesne kanelarije priključili na vodovod i da je pritisak onakav kakav treba da bude, mislim da Noćajci nemaju razloga za brigu“, rekao je Mijailović.

Cena priključivanja meštana Noćaja na vodovodnu mrežu koja će biti u sastavu gradskog vodovodnog sistema iznosi ukupno 28.000 dinara i moguća je isplata na nekoliko rata. Sve dosdatne informacije meštani Noćaja mogu dobiti od zaposlenih u Vodovodu koji im svakog utorka i četvrtka stoje na raspolaganju u prostorijama saveta Mesne zajednice.

Možda Vam se svidi i