“Netflix” i u Srbiji

Direktor kompanije “Netflix” Rid Hejstings saopštio je da je ovu striming mrežu od 6. januara 2016. godine moguće pratiti u 130 zemalja, među kojima je i Srbija.

To znači da će “Netflix” utrostručiti broj zemalja u kojima je moguće pratiti njihove sadržaje.

– Svedoci smo rođenja nove globalne internet TV mreže. Od danas, “Netflix” je moguće pratiti na svim meridijanima – od Singapura do Sankt Peterburga i od San Franciska do Sao Paola. To znači da će gledaoci širom sveta moći u isto vreme da prate serije i filmove na našem kanalu, i to bez čekanja, kao što je to bio slučaj do sad. Uz pomoć interneta, dajemo moć potrošačima širom sveta da sami odlučuju šta će, kada i putem kog uređaja gledati – rekao je Rid Hejstings.

The Netflix Inc. website and logo are displayed on laptop computers arranged for a photograph in Washington, D.C., U.S., on Tuesday, Jan. 21, 2014. Netflix Inc., the largest subscription streaming service, is expected to release earnings data on Jan. 22. Photographer: Andrew Harrer/Bloomberg via Getty Images

Iz “Netflixa” kažu da ova platforma neće biti dostupna na Krimu, u Severnoj Koreji i Siriji, zbog američkih sankcija tim zemljama. Najpoznatije serije kao što su “House of Cards” i “Orange is the New Black”, neće biti emitovane samo u onim zemljama u kojima “Netflix” ne poseduje prava na njihovo prikazivanje.

“Netflix” sadržaji dosupni su na pametnim televizorima, preko računara ali i preko “iOS”, “Android” i “Windows Phone” aplikacija. U ponudi je preko 10.000 filmova, serija, dokumentarnih programa, TV emisija, i to sve bez reklama.

Izvor: ekapija

You May Also Like