Sremska Mitrovica – Druga faza radova nakon koje će ambulanta u Bešenovu biti stavljena u funkciju počeće odmah nakon potpisivanja ugovora sa izvođačem radova koje se očekuje do kraja novembra meseca.

Kako je najavio načelnik Gradske uprave za zdravstvenu, socijalnu i zaštitu životne sredine, Željko Novaković druga faza radova obuhvataće potpuno uređenje unutrašnjosti ambulante, njeno opremanje, ali i izgradnju parking ispred samog objekta.


Stara ambulanta

“U prvoj fazi radova ambulanta je stavljena pod krov, urađeni su svi grubi radovi. U drugoj fazi biće opremljena svim potrebnim sredstvima, biće urađeno sve od pakinga ispred ambulante do ugradnje stolarije, električnih insalacija, grejanja unutar objekta, odnosno biće urađeno sve ono što je potrebno da se ambulanta kstavi u finkciju, a ona je da pomogne građanima u rešavanju svojih zdravstvenih problema”, rekao je Novaković.

Vrednost radova na izgradnji ambulante u Bešenovu iznosi 7.700.000 dinara bez PDV-a, a rok za završetak druge faze radova je 65 radnih dana.

Meštani Bešenova da početka rada ambulante svoje pravo na zdravstvenu zaštitu mogu da ostvare u ambulantama u drugim mestima na teitoriji Grada Sremska Mitrovica.

Možda Vam se svidi i