U zajedničkoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu i Inđiji je otkriven B.M. (23), koji se tereti da je u 2014. godini izvršio krivična dela nedozvoljeno držanje oružja i 32 teške krađe na štetu vlasnika vikendica na području Opštine Inđija i njima pričinio znatnu materijalnu štetu. Po nalogu nadležnog tužioca, određeno mu je zadržavanje do 48 časova.

Sumnja se da je B.M. obijao vikendice i odnosio sve što se moglo unovčiti (tehničku robu, mašine, alate, nameštaj, pribor, akumulatore, agregate, plinske boce, bicikle). Neke tehničke uređaje, hranu, piće i obuću je zadržavao za sebe, nešto je prodavao na buvljim pijacama, preko poznanika i interneta, a jedan deo je i poklonio.

uhapseni-zbog-posjedovanja-droge

Prilikom pretresa privatne kuće na području Titela, policija je pronašla i oduzela 46 predmeta koji potiču iz ovih krivičnih dela. Osumnjičeni je otkriven u iznajmljenom stanu na području Novog Sada, sa ukradenim pištoljem i 58 metaka.

Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi, B.M. je određen pritvor do 30 dana, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa u produženom trajanju i nedozvoljeno držanje oružja.

Možda Vam se svidi i