Sremska Mitrovica – U okviru projekta Grada Sremska Mitrovica koji podrazmeva obnovu seoskih mesnih zajednica, trenutno su u toku radovi na uređenju puta u Sremskoj ulici u Laćarku.

„Nakon završetka kanalizacije u prvom delu Sremske ulice u Laćarku rešili smo da sredimo i saobraćajnicu u ovom delu jer je bila u izuzetno lošem stanju”, rekao je Vladimir Petković, načelnik Gradske uprave za urbanizam, komunalne i inspekcijske poslove.

Petković je objasnio da radovi u Sremskoj ulici obuhvataju kompletnu izradu saobraćajne deonice ukupne dužine 625 metara i dodao da ovi radovi neće biti i poslednji koji će se realizovati u ovoj ulici, te najavio da će se nakon izrade kanalizacije i u drugom delu ulice, tu takođe uraditi kompletna nova saobraćajna deonica.

sremska ulica1

On je dodao i da je gradonačelnik Sremske Mitrovice, Branisalav Nedimović u stalnom kontaktu sa Ministarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u vezi sanacije regionalnog puta kroz Laćarak, tako da očekuje da u narednom periodu Grad Sremska Mitrovica dobije sredstva i za tu saobraćajnicu.

sremska ulica2

Radovi na izradi saobraćajne deonice u Sremskoj ulici biće završeni za sedam dana, a sredstva u iznosu od 3 miliona dinara obezbeđena su iz budžeta Grada Sremska Mitrovica.

sremska ulica3

Možda Vam se svidi i