Sremska Mitrovica – U naselju „Matije Huđi“ u Sremskoj Mitrovici trenutno su u toku radovi na popravljanju dela trotoara koji vodi od vrtića „Bubamara“ do Zmajeve škole, a kako kažu iz Mesne zajednice „Matije Huđi“, u planu je da se uradi i kompletna rekonstrukcija platoa ispred jaslica, jer je postojeći u jako lošem stanju.

Takođe, narednih dana trebalo bi da počnu i radovi na sanaciji trotoara u Ratarskoj ulici.

rad2

„Na inicijativu građana koji žive u ovom mitrovačkom naselju, savet MZ „Matije Huđi“ je doneo odluku da sanira trotoare na kojima je došlo do oštećenja. Izabrali smo nekoliko najfrekventnijih ali u isto vreme i najoštećenijih trotoara, pa su radovi prvo počeli kod vrtića „Bubamara“ a u narednim danima očekujemo da će početi i radovi na popravci trotoara u Ratarskoj ulici, od broja 2 do 16″, rekla je Gordana Tepavac.

Ona je dodala i da je plato ispred jaslica u veoma lošem stanju, i da je neophodna njegova rekonstrukcija.

„Plato ispred jaslica će takođe biti rekonstruisan jer je veoma oštećen a svakodnevno ga koristi veliki broj ljudi. Mi smo zahtev poslali Direkciji za izgradnju grada i čekamo samo da projekat bude završen, kako bi radovi mogli da počnu“, rekla je Tepavac.

rad

Vrednost svih pomenutih radova iznosi 470.000 dinara, izvođač radova je preduzeće Borad DOO iz Sremske Mitrovice, a sredstva su izdvojena iz budžeta Grada Sremska Miitrovica.

Možda Vam se svidi i