Sremska Mitrovica – Prema podacima iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, u toku jučerašnjeg dana na teritoriji ove Policijske uprave registrovano je sedam saobraćajnih nesreća u kojima je jedno lice izgubilo život.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 17:00 časova na rumskoj raskrsnici, prema auto-putu, stradao je Rumljanin J.B. Prema rečima očevidaca nesrećnom mladiću koji je išao iz pravca Jarka automobil, koji je išao u pravcu naplatne rampe je presekao put i tako je došlo do sudara. Povređen mladić je hitno hospitalizovan, ali je brzo podlegao povredama.

fa
Foto: facebook

Redovnom saobraćajnom kontrolom tokom jučerašnjeg dana otkriveno je pet osoba koje su upravljala motornim vozilom u stanju teške alkoholisanosti i za njih je određeno zadržavanje do 12 časova.

Kako je najavljeno iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici danas će radarska kontrola meriti brzinu kretanja na području Grada Sremska Mitrovica u periodu od 07:00 do 16:00 časova, kao i na području Opštine Ruma, takođe od 07:00 do 16:00 časova.

Možda Vam se svidi i