Sremska Mitrovica – Redovna podela toplih obroka korisnicima Narodne kuhinje u Sremskoj Mitrovici počeće tek sredinom februara, do tada biće podeljeni lanč paketi.

Iz Crvenog krsta Sremska Mitrovica ranije su najavljivali da će podela toplih obroka početi prvih dana februara, ali s obzirom da proces javne nabavke za pripremu obroka Narodne kuhinje još uvek nije završen, podela toplih obroka je odložena.

deca-hrana-pomoc-narodna-kuhinja-glad-1342910112-188253

Kako korisnici Narodne kuhinje ne bi ostali gladni, pripremljeni su im novi lanč paketi koji u sebi sadrže dovoljne količine neophodnih namirnica za predviđeni period.

Podela lanč paketa vršiće se u prostorijama Crvenog krsta u Sremskoj Mitrovici u ulici Arsenija Čarnojević, broju 17 u četvrtak, 5. februara u  vremenskom periodu od 08:00 do 10:00 časova korisnicima narodne kuhinje sa teritorije Sremske i Mačvanske Mitrovice i u vremenskom periodu od 10:00 do 12:00 časova za korisnike iz Laćarka.

U Narodnoj kuhinji u Sremskoj Mitrovici obroke svakodnevno dobija 550 korisnika, na 5 različitih punktova u gradu i jednom u Laćarku. Sredstva za Narodnu kuhinju izdvaja lokalna samouprava iz budžeta grada, a deo je obezđen i kroz donacije Vlade Republike Srbije.

Možda Vam se svidi i