Sremska Mitrovica- Osnovna skola “Boško Palkovljević Pinki” iz Sremske Mitrovice će danas, 01. aprila, sa početkom u 17 časova, održati tradicionalni susret sa roditeljima budućih prvaka, pod nazivom “Otvorena vrata”.

Kao i prethodnih godina, roditelji, ali i budući đaci, imaće priliku da obiđu školsku zgradu, učionice u kojima ce boraviti, kao i da razgovaraju sa budućim učiteljicama.

1

 

Takođe, u okviru ovog susreta, čuće i sve potrebne informacije o nastavnom planu i programu škole, o načinu ocenjivanja učenika prvih razreda i o izboru udžbenika.

Pinkijeva škola trenutno broji oko 600 đaka, a kako je za radio “Ozon“ istakla Svetlana Milivojević, direktor ove mitrovačke škole, zaposleni se svakodnevno trude da unaprede svoja znanja, a sve u cilju pružanja kvalitetnijeg obrazovanja učenicima.

hodnik

Dokumenta koja su potrebna za upis:
Potvrda o obavljenom sistematskom pregledu, Potvrda o pohađanju pripremne predškolske nastave, izvod iz matične knjige rođenih, ako dete nije rođeno na teritoriji Grada Sremska Mitrovica.

Ako roditelji nisu u mogućnosti da do upisa pribave sva dokumenta, mogu ih doneti naknadno, istakla je Svetlana Milovanović.

Možda Vam se svidi i