Sremska Mitrovica – Centar za kulturu „Sirmiumart“ u saradnji sa Klsterom Sveti Dimitrije od 7. do 10. aprila, na Žitnom trgu u Sremskoj Mitrovici organizuje Uskršnji bazar.

Ovim putem pozivaju sve zainteresovane da se prijave i uzmu uešće u Bazaru.

Ukoliko ste vešti u izradi uskršnjih ukrasa, pravite ukusne domaće kolače koje bi svako poželeo na uskršnjoj trpezi ili zanimljive i originalne rukotvorine, pozivamo Vas da nam pomognete da pretvorimo Žitni trg u uskršnju tržnicu na otvorenom.

uskršnji bazar1

Da bi ste se prijavili potrebno je samo poslati opis onoga čime se bavite i šta bi ste to predstavili na trgu, a zatim će komisija odlučiti ko će dobiti priliku da svoje proizvode i predstavi Mitrovčanima na Uskršnjem bazaru. Jedini kriterijum po kome će se odlučivati jeste da proizvod ima veze sa uskršnjim praznicima.

Prijave slati do utorka 31. marta na adresu klastersvetidimitrije@gmail.com i sirmiumart@yahoo.com.

Spisak izabranih izlagača biće objavljen u petak 03. marta godine na facebook stranicama Klaster Sveti Dimitrije i Centar Za Kulturu Sirmiumart, kao i na internet stranici www.sirmiumart.com.

U petak 10. aprila održaće se izbor za najlepše našarano jaje i najlepše ukrašenu tezgu, a najbolji će biti nagrađeni uskršnjim paketićima.

Više informacija možete dobiti putem telefona: 064/22-68-628, 065/938-9999 i 022/621-194 .

Možda Vam se svidi i