Sremska Mitrovica – U mačvanskom selu Noćaj trenutno su u toku radovi na izgradnji vodovodne mreže koja će biti priključena na gradski vodovodni sistem.

Kako je objasnio direktor JKP “Vodovod”, Saša Bugadžija radovi će se realizovaće u dve faze. Prva faza radova koja je trenutno u toku podrazumeva postavljanje polietilenskih cevi fi 160 u dužini od 2,5 kilometara i za nju je predviđeno da bude završena u toku naredne nedelje. Druga faza radova obuhvata postavljanje polietilenskih cevi fi 110 u ukupnoj dužini od 7,5 kilometara, a rok za završetak ove faze radova je februar, odnosno mart mesec naredne godine.

vodovod

“Ovim radovima “Vodovod” dobija 450 novih, nadamo se zadovoljnih budućih korisnika, a korisnici dobijaju zdravstveno ispravnu vodu po svim parametrima higijenske i bakteriološke ispravnosti”, rekao je Bugadžija.

Gradonačelnik Sremske Mitrovice, Branislav Nedimović najavio je da će nakon priključivanja Noćaja na gradski vodovodni sistem u toku naredne godine isti radovi sa istim ciljem da se realizuju i u Radenkoviću.

Možda Vam se svidi i