Sremska Mitrovica – Na sremskomitrovačkom Gradskom trgu juče je auto – moto klub “Street performance” promovisao drugi po redu “Srem street car show – a”, koji će biti održan narednog vikenda na platou ispred Poslovno sportskog centra “Pinki” u Sremskoj Mitrovici.

Vlasnici nekoliko, juče izloženih modifikovanih automobila, pozvali su sve Mitrovčane ali i one koji to nisu da posete i učestvuju u ovoj manifestaciji.

“Ove godine očekuje se mnogo bolja organizacija događaja koju će, nadam se, pratiti i mnogo veći odziv učesnika, ali i posetilaca. Prošle godine imali smo oko 150 automobila, od toga negde između 70 i 80 njih se takmičilo, dok su ostali automobili bili izložbenog karaktera”, tokom promocije rekao je Miloš Dostanić, predsednik kluba “Street performance” koja je organizator manifestacije.

2

Dostanić je dodao da se ove godine očekuje preko 150 takmičara, odnosno 200 učesnika, iz nekoliko zemalja regiona, pa su svoje učešće najavili gosti iz Rumunije, Mađarske, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske

“Srem street car show” održaće se u nedelju, 24. avgusta, sa početkom u 11:00 časova, na platou PSC Pinki, manifestacia pored izložbenog ima i takmičarski karakter, a modifikovani automobili takmičiće se u nekoliko kategorija.

4

Program manifestacije sadrzi takmicenja u- Styling klasama
– BEGINNER 1,2,3 mesto
– STREET 1,2,3 mesto
– EXTREME 1,2,3 mesto
– GERMAN 1,2,3 mesto
– EURO 1.2.3 mesto
– JDM 1,2,3 mesto
– OEM+ 1,2,3 mesto
– NACIONALNA KLASA 1,2,3 mesto

7

Podklase sa po jednim mestom:
– Best Rat style
– Best Clean lock
– Best Old SQL
– Best Army style
– Lady Tuning
– Best Rims
– Best Engine space
– Best Trunk space
– Best Interior
– Best Sticker
– Best Presentation
– Strongest club
– Best db exhaust (auspuh)
– Road trip – najdalji takmicar
– Lowest car – najnizi automobil skupa (meri se najniza tacka kartera ili viljuske automobila, s tim da napomenem ova vrsta takmicenja ce biti iznenadjenje za sve i bice najrealnija do sad merena)
– Drzanje woofera – posebna nagrada
– Natezanje konopca – posebna nagrada

Db klase
– Mini 1,2,3 mesto
– A klasa 1,2,3 mesto
– B klasa 1,2,3 mesto
– PRO klasa 1,2,3 mesto
– MAX klasa 1,2,3 mesto – Naj glasniji na skupu

Za sve takmičare koji osvoje neka od prva tri mesta obezbeđeni su pehari i nagrade.

Možda Vam se svidi i