Sremska Mitrovica – Fudbaleri “Radničkog” na najlepši mogući način započeli su novu sezonu u Srpskoj ligi Vojvodina, pa je tako nakon prošlonedeljne pobede nad FK “Sentom” ovog vikenda savladan i FK “TSC” iz Bačke Topole rezultatom 1:0.

Utakmica je odigrana na stadionu FK „Radnički“, pred oko 200 gledalaca, a strelac jedinog postignutog gola bio je Vukobrat u 50. minutu.

FK “Radnički”: Petrović, Mićić, Šajić, Simikić Đ, Ristić, Simikić N, Vukobrat, Josimov, Zeljko, Trebovac, Savičević igrali su: Sovilj, Đurđević i Živković.
Trener Željko Milošević, pomoćni trener Darko Baljak.

radnicki

Jedan bod, za vikend osvojili su fudbaleri “Mitrosa” koji su sa FK “Putinci” iz Putinaca odigrali nerešenu utakmicu u okviru II kola Međuopštinske lige.

Utakmica je odigrana na stadionu FK „Mitros“, pred oko 100 gledalaca.

FK “Mitros”: Rajić, Milošević, Šimić, Vučenović, Maksimović, Panić, Mataruga, Aćimović, Mačvanski, Tubić, Nikolić igrali su: Vukotić, Debeljak i Manojlović.
Trener Bogdan Radivojev.

Dok se za vikend pobeda slavila na sremskoj strani u Mačvi FK “Budućnost” iz Salaša Noćajskog pretrpeo je ubedljiv i prvi poraz od 3:0 u Novosadsko sremskoj ligi od FK “Kupinovo” iz Kupinova.

Utakmica je odigrana na stadionu FK „Budućnost“ u Salašu Noćajskom, pred oko 250 gledalaca. Strelci za “Kupinovo”: Rudić u 56, Tintor u 78 i Janković u 90. min.

“Mlada ekipa “Budućnosti” nije mogla da parira iskusnim i uigranim gostima iz Kupinova. Cela ekipa je podbacila, pa rezultat nije ni mogao biti bolji. Sada se okrećemo sledećoj utakmici koju ćemo igrati narednog vikenda u Erdeviku protiv FK “Sloge” sa nadom da ćemo pružiti mnogo bolju partiju.”, rekao je golman “Budućnosti”, Dragoslav Čupić po završetku utakmice.

FK “Budućnost”: Čupić, Bošković, Mihajlović, Radosavljević, Jeftić, Stanić, Đukic, Janković, Rogo, Marijanović, Šarić.

Igrali su još: Kiš, Grujić i Simeunović G.
Trener Ratko Grabić.

Možda Vam se svidi i