Sremska Mitrovica- Zavod za javno zdravlje Sremska Mitrovica, kao regionalna ustanova Sremskog okruga, obeležava sve aktivnosti u skladu sa Kalendarom javnog zdravlja, saopšteno je iz Zavoda.

Ove godine XXV Nacionalna nedelja zdravih usta i zuba, obeležavala se pod sloganom „Osmehni se zdravo“ i tim povodom organizovan je i nagradni konkurs za decu predškolskog i školskog uzrasta.

Učesnici konkursa bila su deca sa teritorije celog Sremskog okruga, a kako je saopšteno iz Zavoda za javno zdravlje, ovom prilikom biće nagrađeni najbolji likovni i literarni radovi, koji će biti prosleđeni i na republički nivo takmičenja.

U realizaciji svih aktivnosti pored Zavoda za javno zdravlje učešće su uzeli i Gradska uprava za obrazovanje Grada Sremska Mitrovica, Dom zdravlja Sremska Mitrovica, Crveni krst Sremska Mitrovica.

Kako najavljuju iz mitrovačkog Zavoda za javno zdravlje, u saradnji sa njihovim partnerima (Crveni krst Sremska Mitrovica, Dom zdravlja Sremska Mitrovica), u četvrtak, 04. juna biće organizovana izložba i dodela nagrada najboljima, u prostorijama Preventivnog centra Doma zdravlja Sremska Mitrovica (dispanzer na Savi), sa početkom u 10 časova.

Možda Vam se svidi i