Sremska Mitrovica – Danas će na velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“ biti održane tri projekcije filmova.

U 16:00 i 18:00 časova biće prikazan crtani film „Hotel Transilvanija 2″ u 3D rezoluciji, dok će nešto kasnije, odnosno u 20:00 časova biti prikazan film “Marsovac spasilačka misija“ 3D sa Met Dejmonom u glavnoj ulozi.

hotel

“Marsovac spasilačka misija“
Misiju Ares 3 na Marsu je prekinula snažna peščana oluja. Članovi istraživačkog broda Hermes, bili su prinuđeni da se evakuišu. Dok je oluja tutnjala, astronaut Mark Vatni je nestao. Svi su primili poruku sa Vatnijevog astronautskog odela da su njegove vitalne funkcije prekinute. Nastavili su dalje.
Uprkos svemu, Vatni je preživeo i dok se on nalazio u skloništu koje je projektovano da izdrži 31 dan na površini, posada broda Hermes se udaljavala od Marsa. Ako mu se pokvari mašina za kiseonik, ugušiće se. Ako se uređaj za skupljanje vode pokvari, umreće od žeđi. Na Marsu još hiljadu stvari može da krene naopako, a sledeća istraživačka ekipa stiže tek za četiri godine.
U danima koji dolaze, Vatni će pokušati da se izbori sa emocionalnim, fizičkim i ekološkim preprekama na Crvenoj planeti, koja će pokušati na sve načine da ga ubije. Uz zvuke disko muzike, osloniće se na svoju genijalnost, istrajnost i iznad svega duhovitost kako bi preživeo i pronašao način da se vrati na Zemlju.

marsovac

Možda Vam se svidi i