Besplatan tehnički pregled još danas

Sremska Mitrovica – Auto-moto savez Srbije, Uprava saobraćajne policije MUP Republike Srbije i Asocijacija tehničkih pregleda, organizovali su od 22 do 27. juna 2015. godine tradicionalnu preventivno-bezbednosnu akciju pod nazivom “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo”.

Ovom akcijom, vozači širom Srbije imaju mogućnost da pred nastupajuću letnju sezonu potpuno besplatno provere tehničku ispravnost svojih vozila, na preko 120 linija tehničkog pregleda širom Srbije.

Osnovni cilj akcije je provera tehničke ispravnosti vozila, kako bi se eventualni kvarovi blagovremeno otklonili, čime bi se ostvarili povoljni preduslovi za bezbedno odvijanje saobraćaja, a takođe i znatno povećao stepen ispravnosti vozila na našim putevima.

“Veoma je važno da ovu akciju iskoristi što više vozača jer se sa brojem tehnički ispravnih vozila povećeva bezbednost saobraćaja, sprečavaju se ljudske žrtve i utiče direktno na opštu svest i odgovornost u saobraćajnoj kulturi”, piše u zvaničnom saopštenju na sajtu AMSS povodom ove akcije.

Poslovna jedinica AMSS u Sremskoj Mitrovici nalazi se u ulici Fruškogorska br. 85a, a besplatan tehnički pregled može se obaviti još danas do 15.00 časova.

You May Also Like