Sremska Mitrovica- U sklopu radova na rekonstrukciji ulice Kralja Petra Prvog u Sremskoj Mitrovici i jedan deo ulice Severni bedem morao je biti rekonstruisan.

„Kako je predviđeno projektom rekonstrukcije ulice Kralja Petra I i kako su tehnički uslovi zahtevali, ulica Severni bedem je takođe bila deo radova i zbog toga je bila zatvorena za saobraćaj. Između ove dve ulice formirana je raskrsnica i uslovi za saobraćaj će u buduće biti mnogo bolji“, rekao je Jovan Dobrić, direktor Javnog preduzeća Direkcija za izgradnju grada Sremska MItrovica.

„Kada je ulica Severni bedem u pitanju, to je sve od planiranih radova za ovu godinu“, rekao je Dobrić i dodao da je urbanističkim planom predviđeno da se u produžetku ulice Severni bedem, prema Spomen groblju, gde se godinama u nazad nalazi prolaz za pešake, izgradi put koji će spojiti ulicu Save Kovačevića i ulicu Jovana Cvijića.

Dobrić je naglasio da za realizaciju ovih radova trenutno nema raspoloživih novčanih sredstava, i da će radovi početi tek kada se stvore svi potrebni uslovi.

cvijica

Možda Vam se svidi i