Sremska Mitrovica – Članovi Udruženja vozača Mesne zajednice „29. novembar“ iz Sremske Mitrovice nedavno su učestvovali na takmičenjima vozača u Kuli i Beogradu, na kojima su osvojili nekoliko nagrada.

Na Međunarodnom takmičenju vozača koje je održano u Beogradu, članovi ovog mitrovačkog udruženja osvojili su V mesto u B kategoriji, dok je u Kuli na Opštinskom takmičenju vozača, Mitrovčanin Petar Španović osvojio II mesto u pojedinačnoj kategoriji a u ekipnoj kategoriji Mitrovčani su osvojili I mesto.
Zlatnu medalju osvojili su: Španović Petar, Stojić Vujo i Matković Jelena.

Mirko Vukušić, predsednik Udruženja vozača Mesne zajednice „29. novembar“ iz Sremske Mitrovice je za radio Ozon rekao da ovo udruženje učestvuje na gotovo svim takmičenjima koja se organizuju u našoj zemlji, i da su rezultati koje postižu i više nego dobri.
„Uslovi u kojima naši vozači vežbaju su loši, ali se trudimo da učestvujemo na svim takmičenjima koja se organizuju. Među 150 vozača, koliko se takmičilo na nedavno održanom Međunarodnom takmičenju u Beogradu, naši vozači su osvojili V mesto, što je generalno dobar rezultat, ali uvek može bolje“, rekao je Vukušić.

On je najavio da će Sremska Mitrovica u septembru biti domaćin Otvorenog takmičenje vozača, koje se tradicionalno održava u našem gradu.
Na ovom takmičenju, pored vozača iz Sremske Mitrovice, očekuje se i učešće vozača iz mnogih gradova Srbije a organizator je Udruženja vozača Mesne zajednice „29. novembar“ iz Sremske Mitrovice.

Možda Vam se svidi i