Radovi u Marsilijevoj ulici biće gotovi do kraja juna

Sremska Mitrovica – U ponedeljak, 09. juna počeli su radovi na izgradnji trotoara u Marsilijevoj ulici u Sremskoj Mitrovici.

Radovi su počeli na inicijativu članova saveta Mesne zajednice “Sava” iz Sremske Mitrovice, a u skladu sa potrebama građana koji žive u ovoj mitrovačkoj ulici.

“Praveći godišnju plan Mesne zajednice “Sava”, uvideli smo da je za građane koji žive u Marsilijevoj ulici u Sremskoj Mitrovici prioritet bio da se urade novi trotoari i sa leve i sa desne strane, zbog toga što je stari trotoar bio u veoma lošem stanju”, rekao je Slobodan Vujičić, predsednik Mesne zajednice “Sava”, koji je dodao i da će postavljanjem novih trotoara građani imati bezbednije prilaze svojim kućama i bolje će biti rešena udaljenost od samog puta.

marsi3

“Radove je finansirala lokalna samouprava grada Sremska Mitrovica a sve bi trebalo da bude gotovo do kraja ovog meseca”, rekao je Slobodan Vujičić.

Pored izgradnje novih trotoara, u Marsilijevoj ulici se trenutno radi i hitna intervencija na otklanjanju kvara na vodovodnoj mreži, i zbog toga je saobraćaj u ovom delu mitrovice povremeno usporen.

marsi2

Takože, Mesna zajednica “Sava” je angažovana i na zatrpavanju bara koje se nalaze u naselju “Jalija” u Sremskoj Mitrovici.

You May Also Like